Bu haber kez okundu.

Vergi Haftasında Örnek Mükellef Şefik Kızılkan
banner229
İlimizde Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde 1965 yılından beri ara vermeden kesintisiz ve hiç vergi cezası almadan vatandaşlık görevini yaparak vergisi yatıran Şefik Kızılkan örnek mükellef olarak Defterdarlık tarafından takdir belgesine layık görüldü.
Örnek esnaf Mehmet Şefik Kızılkan, baba mesleği olan ve babasından miras kalan oteli 1965 yılından beri işleterek, yıllardan beri vergisini kesintisiz yatırarak vergi ödemenin kutsal bir vatandaşlık görevinin örneğini teşkil ediyor.
İlimizde vergi haftası kutlamaları çerçevesinde 1965 yılında babasından devraldığı oteli işleten ve günümüze kadar kesintisiz ve terki sanat yapmadan vergisini yatıran Mehmet Şefik Kızılkan'a örnek mükellef olarak vergi haftası kutlamaları çerçevesinde takdir belgesi verildi. 
Mehmet Şefik Kızılkan yaptığı açıklamada; kendisinin 1936 doğumlu olduğunu babamdan kalma 1965 yılından beri oteli çalıştırdığını ve bu oteli çalıştırdığım günden beri hiç vergi sıkıntısı yaşamadığını ve vergiyi zamanında yatırdığını belirterek, vergimi zamanında yatırdığımdan dolayı maliye tarafından iki takdirnameyle ödüllendirildiğini söyledi.
Siirt Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu yaptığı açıklamada; Defterdarlığımızın 1965 yılından bu yana en eski vergi mükellefi olan otel işletmecisi Mehmet Şefik Kızılkan'ın hiç ara vermeden vergi ödevlerini düzenli olarak yerine getirdiğini ve kendisine teşekkür etmek adına vergi haftasında ona takdir belgesi düzenlediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.