Bu haber kez okundu.

Vergi Dairesi Müdüründen Teşekkür
banner229
 Siirt Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulloğlu halk arasında torba yasa olarak bilinen ve mükelleflerin vergi borçlarının  yapılandırılmasına imkan sağlayan yasanın büyük ilgi gördüğünü belirtti.

         Yasadan yararlanma süresinin 31 Aralık 2014 tarihinde sona erdiğini belirten Orulluoğlu,  vergi borcu olupta bu yasadan yararlanma imkanı olan mükelleflerin %80 nine yakın bir bölümünün gerekli başvuruları yaptığını söyledi.

        Orulluoğlu “Mükelleflerlerimiz kendileri için iyi imkanlar tanıyan bu yasaya büyük ilgi gösterdiler. Vergi  ve benzeri borcu olupta bu yasadan yararlanma imkanı olan mükelleflerin % 80 ne yakın bölümü bizzat gelerek veya internet üzerinden gerekli başvuruları yaptılar. Başvurular sonunda 30 milyon TL civarında bir borç yeniden yapılandırıldı. Burada bizi sevindiren bir hususta, birçok mükellefimizin bu borcunu internet üzerinden yapılandırma yoluna gitmiş olmasıdır. Borcunu yeniden yapılandıran bütün mükelleflerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtMüdürVergiDaire
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.