Bu haber kez okundu.

Vergi Dairesi Müdürü Orulluoğlu'na Veda Yemeği Düzenlendi
banner229

Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu’nun Bodrum Vergi Dairesine atanması üzerine Vergi Dairesi personeli veda yemeğinde buluştu.

Barden Otelde düzenlenen veda yemeğine Defterdar vekili Kemal Bozdemir,Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Beşir Balbay, mali müşavirler ve Vergi Dairesi personeli katıldı.

Gecede duygu dolu anlar yaşanırken, bunun bir veda olmadığı, Siirt Vergi Dairesi’nin bir aile ortamı olduğu, sürekli iletişim halinde olunacağı mesajları verildi.

Gecede konuşma yapan Sait Orulluoğlu; Üç yılı aşkın bir süredir görev yaptığım Siirt Vergi Dairesi Müdürlüğüne veda zamanı geldiğini, Bir yıldız kayması gibi geçen bu süreçte; tüm Siirt halkına ve çalışma arkadaşlarıma göstermiş oldukları ilgi ve alakaları için teşekkür eden Orulluoğlu, eğer Bodrum’a yolunuz düşerse orada da bir eviniz olduğunu bilin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Sait Orulluoğlu’na bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Defterdar vekili Kemal Bozdemir tarafından plaket verilerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Vergi Dairesi personeli tarafından hediye verilerek uğurlanan Sait Orulluoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından düzenlenen gece sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.