Bu haber kez okundu.

Vefa Sosyal Destek Grubu Türk Bayrağı ve Maske Dağıttı
banner229

Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla cadde ve sokaklarda vatandaşlara bayrak ve maske dağıttı.

Vefa Sosyal Destek Gruplarınca koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle meydanlarda kutlama programları yapılamayacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı vatandaşların evlerinde coşku içinde kutlaması için güres caddesinde vatandaşlara Türk Bayrağı ve maske dağıtıldı.

İl Sosyal Etüt ve Proje Sorumlusu Mehmet Keskin, konuyla ilişkin yaptığı açıklamada; “Al bayrağımız dört bir yanı süslesin, 19 Mayıs coşkumuz her zamankinden daha büyük olsun diye ‘Vefa Sosyal Destek Gruplarında’ yer alan gönüllülerimiz sokaklarda, meydanlarda ve hatta apartmanlarda kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıttı ve her bir vatandaşımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını bugünden kutladı” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.