Bu haber kez okundu.

Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan 650 Vatandaşa Hizmet
banner229

Siirt Valiliği'nin talimatlarıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, son 15 günde 650 vatandaşa hizmet verdi.

Corona Virüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan risk grubundaki vatandaşların 155, 156,112'yi aramaları üzerine harekete geçen Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerinde, Emniyet ve Jandarma, Muftülük, Milli Eğitim, Afad ve Aile Müdürlüğü personelinin yanı sıra ihtiyaca göre sağlık personeli ve Kızılay gönüllüsü de görev alıyor.

Bu kapsamdaki vatandaşlarımızın 112, 155, 156 ve diğer telefon numaraları üzerinden ihtiyaçları 05 Mart 2020 itibariyle Bu doğrultuda,

112 numarası 215 arama,

155 numarası 522 arama,

156 numarası 273 arama, ve diğer numaralar üzerinden 225 olmak üzere toplam 1.235 arama gerçekleştirildi.Vefa iletişim merkezlerine iletilen 1235 talebin,650'si gerçekleştirildi.

Vatandaşın emekli aylığının evde ödenmesi ve banka işlemlerini yapan Vefa Sosyal Destek Grubu, gün içerisinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşa koştu.

Sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşlara her türlü desteği vermekle görevlendirilen Vefa Sosyal Destek Grubu, 650 vatandaşa hizmeti verirken, kimsesi olmadığı için alışverişe gönderemeyen vatandaşın da alışverişlerini yaparak evlerine teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.