Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar, Veysel Karani Belediyesi’nin Hizmetlerinden Memnun
banner229

Veysel Karani Beldesi Belediye Başkanı Murat Akgün belde de yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından taktirle karşılanıyor.

Veysel Karani Beldesinde vatandaşların sorunlarını bir bir çözen Veysel Karani Beldesi Belediye Başkanı Murat Akgün, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden günümüze kadar gerçekleştirdiği projelerle Veysel Karani beldesinin çehresini değiştirdi.

Başkan Akgün, Üretken belediyecilik anlayışıyla çıktığı yolda hem altyapı hem de üstyapıda bugüne kadar yapılamayanları hayat geçirdi. Sosyal belediyeciliğin gereklerini de eksiksiz bir şekilde yerine getiren Veysel Karani Belediyesi, hem ihtiyaç sahibi vatandaşların hem de geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olmayı sürdürdü.

Veysel Karani Beldesinin sorunlarıyla bire bir uğraşan Belediye Başkanı Murat Akgün, 50 yıldır 43 vatandaşın çözüm beklediği vakıf arazilerini çözerek vatandaşlara kazandırdı.

Bunlarla kalmayan Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi kendisine hedef olarak belirleyerek, belde de 3 yeni yeri imara açtı.

Belediye Başkanı Akgün,“İmara açılan yerlerin çevresel güzellikte olacaktır,” diyerek planın beldeye katkısının olacağını ifade ederken “yapılan plan gelecek nesillerin haklarına saygı temelinde havzayı koruyacak, mülkiyet sahibi hemşerilerimizin hukukunu gözetecek ve özetle yaşanabilir bir belde var edecek” diyerek geleceğe ilişkin vizyonunu da ortaya koyuyor.

Veysel Karani Belediyesi tarafından 1,5 yıl içerisinde değişik merkezlerde toplam 120 bin metrekarelik alanda kilitli parke taşı döşendiği belirtildi.

Başkan Akgün, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek değişik alanlardaki kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile bu rakamın planlamanın da üzerine çıkılarak daha da artması planlandığını söyledi.

Başkan Akgün, imara yeni açılan alanlar başta olmak üzere çeşitli mahalle ve sokaklarda yürütülen hizmetlerle, bozulan alanların yeniden yol düzenlemeleri için 1,5 yıl içerisinde beldenin değişik alanlarında 120 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşendiğini söyledi.

Belde sakinleri belediye kaynaklarının etkin kullanıldığını dile getirerek, "Kaynakların halka hizmet olarak yansıtılması için yürütülen çalışmalardan memnunuz. Başkan Murat Akgün’ün göreve başlamasıyla beldemizde ciddi anlamda altyapı sorununu çözüldü. Yıllardır beklediğimiz hizmetleri yavaş yavaş almaya başladık." ifadesini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 3 yıl önce

Tebrik ediyorum başarilar