Bu haber kez okundu.

VATANDAŞLAR KARLA MÜCADELEYİ YETERSİZ GÖRDÜ
banner229
Siirt'te belediyesinin karla mücadele çalışmasının yetersiz olduğunu öne süren bazı vatandaşlar, tepki gösterdi.
Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı kent merkezinde bazı vatandaşlar, Siirt Belediyesinin karla mücadele çalışmasını yeterli bulmuyor.
Sürücü Hakan Elçiçek yaptığı açıklamada, şehir merkezinde hiçbir temizleme çalışmasının yürütülmediğini, bu nedenle hayatın adeta felç olduğunu söyledi. Yolların kapalı olduğunu ifade eden Elçiçek, "Biz de burada mahsur kaldık. Sabahtan beri trafikte yavaş yavaş ilerliyoruz. Şehir merkezinde hiç çalışma yok, yolların büyük kısmı kapalı. Tuzlama çalışması da yapılmıyor" dedi.
Esnaf Murat Kayaalp ise karla mücadele çalışmalarının yetersiz olduğunu, bu nedenle karları kendilerinin temizlediğini aktardı. Karların temizlenmemesi nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını anlatan Kayaalp, "Kar yağışından dolayı işlerimizde aksama oldu.
Siirt'te bütün yollar kapalı. Şehir merkezinde de durum aynı, hayat felç olmuş durumda" diye konuştu. Esnaf Nergiz Göncü de kar temizleme çalışmalarının yapılmaması nedeniyle kaldırımları kendilerinin temizlediğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.