Bu haber kez okundu.

Vatandaş İhbar Etti Polis 30 Bomba Düzeneği Ele Geçirdi
banner229
Siirt’te terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı 10 ayrı adrese operasyon yapıldı.
Vatandaşın ihbarı üzerine gerçekleştirilen operasyonlarda patlatılmaya hazır 30 bomba düzeneği ele geçirildi. Alınan bilgilere göre, vatandaşların ihbarlarını değerlendiren Siirt İl Emniyet Müdürlüğü terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat timleri ve Jandarma Özel hareket timlerinde desteğiyle Dumlupınar, Ulus ve Sakarya Mahallelerinde 10 ayrı evde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda teröristler tarafından hazırlanan ve kullanıma hazır 30 ayrı bomba düzeneği, bir tabanca, örgüte ait eylem notların bulunduğu çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
Operasyonlarda terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Siirt Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifade işlemleri için terörle Mücadele Şubesine götürüldü.
Emniyet yetkilileri, halkın da desteğiyle yürüttükleri operasyonların süreceğini belirterek, Siirt halkın desteğinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.