Bu haber kez okundu.

Valilikten Açıklama; Kırsalda Araştırmalar Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nun bu sabah  merkez üssü Kurtalan Kayabağlar beldesi olan depremde Siirt il merkezi ve Kurtalan ilçe merkezinde  ölen ve yaralanın olmadığını ve yıkılan binanın bulunmadığını açıklamasının ardından valilikten konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada il ve Kurtalan ilçe merkezlerinde bir hasar meydana gelmediği kırsal kesimlerde bir hasar olup olmadığının araştırıldığı belirtildi..Açıklamada devletin tüm imkanlarının depremden etkilenmiş olabilecek vatandaşlarımız için kullanılacağı vurgulandı.

KURTALAN KAYMAKAMI İHSAN EMRE AYDIN;SAHADA TARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın sosyla medya hesabından yaptığı açıkalamada;Merkez üssü Kurtalan olan 5.0 şiddetindeki depremden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun diliyorum.

Tüm ekiplerimiz ile sahada tarama faaliyetlerini yapıyoruz. Hamdolsun herhangi bir can kaybımız bulunmamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.