Bu haber kez okundu.

Valilik Resmi Açıklamaların Dışındaki Haberlere Dikkat Çekti
banner229

Siirt Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada resmi açıklamaların dışındaki haberlere dikkat çekilerek, bunlara itibar edilmemesi istendi.

Değerli Basın Mensupları;

Dünya küresel ölçekte bir salgınla karşı karşıyadır. Ülkemizde ve ilimizde vatandaşlarımız için her türlü tedbirler alınıyor. Lütfen Valiliğimizin ve Resmi kurumların açıklamaları dışında hiçbir habere itibar etmeyelim.

Özellikle sosyal medyada bazı grup ve kişilerin algı operasyonları ile süreci bulandırmaya çalıştıklarını biliyor ve takibini yapıyoruz. Bu süreçte yerel ve yaygın medyanın çok önemli bir kamu hizmeti yürüttüğünü unutmayalım. Koronavirüsüne karşı verilen mücadelede basın ve medyanın desteği büyük bir önem arz etmektedir. İnşallah hep birlikte başaracağız.

 SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.