Bu haber kez okundu.

Valilik Personeli Kan Bağışında Bulundu
banner229

Siirt Valiliği ile Türk Kızılay’ı işbirliğinde, Valilik personeline yönelik kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kana ihtiyacı bulunan hastaların sağlığına kavuşmalarına katkı sağlamak amacıyla Siirt Valiliği ve Türk Kızılay’ı işbirliğinde, Valilik giriş katında kurulan geçici kan merkezinde, Valilik personeli ve vatandaşlar Kızılay görevlilerine kan vererek, kampanyaya destek verdi.

Valilik binasında konuşlandırılan kan bağışı standında görevli doktorlar tarafından muayene edilen ve gerekli evrakları dolduran Valilik personeli ile kan bağışını standını gören vatandaşlar gönüllü kan bağışında bulundu.

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Valilik İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras, kampanyanın Vali Ali Fuat Atik’in öncülüğünde tüm kamu kurumlarını kapsadığını belirtti.

Sağlığı yerinde olan tüm kamu çalışanlarını ve vatandaşları kan vermeye davet eden Uras, Kızılay yetkililerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Kan bağışı kampanyasının belirli periyotlar halinde kamu kuruluşlarında devem edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.