Bu haber kez okundu.

Valilik, Eski Siirt Belediye Başkanı Berivan Helen Işık’ın Gözaltına Alınmasıyla İlgili Yazılı Açıklama Yaptı
banner229

Siirt Valiliği, eski Siirt Belediye Başkanı Berivan Helen Işık’ın gözaltına alınmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada; Hakkında Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının, "Terör Örgütü Propagandası Yapmak, Terör Örgütüne Üye Olmak, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama" suçlarından hakkında adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Siirt Belediye Başkanı Berivan Helen Işık’ın Mernis adresi Batman’daki ikametine gidilmiş, ikamet kapısı görevlilerce usulüne uygun çalınmış, evde kimse olmadığından, Cumhuriyet savcılığının talimatları üzerine konuta girilmiş, bu ve benzer operasyonlarda konut kapılarında oluşan hasarlar telefi edilmektedir.

Işık’ın yakalanması için devam eden çalışmalar sonucu, Siirt İl Merkezindeki adresinde usule uygun gözaltına alınmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.