Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,Belediyede Birim Müdürleriyle Toplantı Yaptı
banner229

Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Başkanlığında, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak Belediye konferans salonunda düzenlenen toplantıda, kurum müdürlerine hitap eden Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili genel değerlendirmelerde bulundu.

Vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışı ile birlikte vatandaşı kucaklayan hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışla çalışmaların yürütüleceğini kaydeden Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, bu konuda birim müdürlerinin dikkatli ve daha hassas olmaları konusunda uyardı.

Hizmet ve yatırımların kalitesinin arttırılması noktasında ortak akıl ve sorumluluk anlayışıyla daha fazla çalışması gerektiğine işaret eden Vali/ Başkan V. Hacıbektaşoğlu, devletimiz için, aziz milletimiz tüm Siirtli kardeşlerimiz için, şehrimiz için hep birlikte için gece, gündüz demeden çalışacağız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.