Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Tillo İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Tillo ilçesini ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün, Tillo Belediye Başkan V. Mithat Sansar, İlçe Protokolü ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu ilçedeki Tarihi, Doğa ve Kültürel mekanları gezerek Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün' den Tillo ile ilgili bilgi aldı. Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra Özel Tillo Müzesini ziyaret etti.

İlçede esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, kendileri ile bir süre sohbet ederek, taleplerini dinledi. İlçenin sahip olduğu kültürel değerlerin tarihi misyonuna uygun olarak kalkındırılması ve tanıtılması noktasında yeni projelerin üzerinde çalışılmasına işaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, ‘Kültür ve inanç merkezi olan Tillo, inancın ilimle, sevgiyle yoğrulduğu çok önemli bir kültür ve medeniyet dokusuna sahip olduğunu’ söyledi.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesini ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.