Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Mobil Aş Evini Ziyaret Etti
banner229

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi ve Türk Kızılay bünyesinde hizmet veren aş evini ziyaret etti.

Siirt Belediyesi, Vefa Sosyal Destek Grubu  ve Türk Kızılayından oluşan 75 kişiden oluşan 11 ekip tarafından yemekler ailelerin konutlarında dağıtılmaya devam ediliyor.

Siirt Belediyesi ve Kızılay’ın işbirliği faaliyete geçirilen mobil aş evi ihtiyaç sahiplerinin karınlarını doyurmaya devam ediyor.Mobil aş evinden her gün 2100  kişiye üç çeşit sıcak yemek dağıtılıyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi ve Türk Kızılay bünyesinde hizmet veren aşevini ziyaret ederek, kaplara yemek koydu ve paketleme yaptı. Hacıbektaşoğlu, aşevinde hizmet veren personele teşekkür etti.

Maddi dururumu elverişli olmayan ya da yemek pişiremeyecek durumda olan 2100 vatandaş için hazırlanan yemekler  mutfak ekibi ile birlikte büyük çoğunluğu Vefa Sosyal Destek Grubu, Belediye personeli ve Kızılay gönüllülerinden oluşan 75 kişilik bir ekip tarafından paketlenip vatandaşların evlerine ulaştırılıyor.

Mobil aş evinin ihtiyaçlarının belediye ve Kızılay tarafından karşılandığını belirten Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç “Bugün Ramazan’ın 27. Günü burada Siirt Belediyesi, vefa sosyal destek Grubu ve  Türk Kızılay’ı olarak organize şeklinde burada yemek hizmeti veriyoruz.

11 ekip ile  Günde yaklaşık 2100  yemek  evlere servis ediliyor . Pandemi nedeniyle evlere bizler servis ediyoruz. Burada bu organize içerisinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.