Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Devam Eden İnşaat Çalışmalarını Denetledi
banner229

Geçen hafta göreve başlayan vali ve belediye başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu, temas ve incelemelerine devam ediyor. Hacıbektaşoğlu bugün bazı kurumlarla inşaatı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilk olarak 'Garnizon Şehitliği'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat'an bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, Aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek, dua etti.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,Afetevler Mahallesinde yapım inşaatı devam eden'Hacı Süleyman Öztatlı Camii, Taziye Evi ve Kuran Kursu' inşaatını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Vali Hacıbektaşoğlu Cami inşaatını üstlenen "Öztatlı" ailesine teşekkür etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, eski Polis Okulu'nun karşısındaki alanda Sağlık Bakanlığınca 70 dönüm arsa üzerinde yapılması planlanan '400 Yataklı Yeni Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi' proje ve yer etüt çalışmalarını yerinde inceleyerek, İl Sağlık Müdürü Dr.Erol Emre Ömür'den bilgi aldı.

İncelemelerini Afetevleri Mahallesinde yapımı planlanan spor tesisleri ve çevre yoluna bağlanacak yeni yolun etüt ve proje çalışmalarını yerinde inceleyerek sürdüren Vali Hacıbektaşoğlu inşaatı devam eden mezbahane  inşaatı ve canlı hayvan pazarını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Mezbahane inşaatının bir an önce tamamlanmasını isteyen Vali Bektaşoğlu, mezbahanenin hizmete girmesi ile birlikte hayvan kesim fiyatlarının kasapları zora sokmayacak makul bir fiyat olarak belirlenmesini istedi.

Kendi hazırladıkları voleybol sahasında oynayan çocukların yarına giden Vali Hacıbektaşoğlu  sohbet etti ve onlarla beraber bir süre  oynadı.

Vali/Belediye Başkan Vekili OsmanHacıbektaşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun selamlarını iletti ve  bu alanda yeni bir  voleybol sahasının yapılacağını söyledi.

Millet Bahçesi haline getirilecek olan eski Devlet Hastanesi alanında incelemelerde bulundu ve burada devam eden sondaj çalışmaları hakkında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Raci Bülbül'den bilgi aldı.

İncelemelerinde Vali Hacıbektaşoğlu'na İl Özel İdare Genel Sekreteri, Belediye Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat ile teknik ekibi eşlik etti.

Vali/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eski Siirt Devlet Hastanesine ait 14,5 dönüm arsa üzerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılması planlanan Millet Bahçesi lanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Alanda yapılan zemin etüt çalışmalarını inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra mahalledeki çocuklara oyuncak dağıtarak, sevinçlerine ortak oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.