Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, Başarılı Sporcuları Altınla Ödüllendirdi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ‘Siirt Bedensel ve İşitme Engeli Spor Kulübü’ sporcu ve Antrenörlerini altınla ödüllendirdi.
4-6 Şubat tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Yüzme şampiyonasında altın madalya kazanarak, Milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanan Şan Erten, Uğur Atabay ve Haci Çağlar ile Antrenör Halil Taş’ı Siirt Belediyesinde ağırlayan Vali Hacıbektaşoğlu, sporcularla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
“Sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz"
Sporcuları ve Antrenörü elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Sporcularımızın aldığı dereceler, başarılar bizleri son derece mutlu ediyor, gururlandırıyor, tüm sporcularımızı bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz " dedi.
Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.
4-6 Şubat tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Yüzme şampiyonasında; Uğur Atabay (3) Altın, Şan Erten (1) Altın, (4) Gümüş, (1) bronz, Haci Çağlar (2) Gümüş ve (1) bronz madalya kazandı.
Şan Erten’in milli takım kampına katılması kesinlik kazanırken, Mayıs ayında Konya ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonası, milli takım seçmelerine katılacak diğer sporcularımız buradaki yarışmalarda elde edecekleri derecelere göre milli takım kampı kesinlik kazanacak.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.