Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik’in Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkanı Ali Fuat Atik, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Atik mesajında;“Bayramlar, Milletçe birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin yaşandığı müstesna günlerdir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum.

İlimizde oluşan kardeşlik hukuku, barış iklimi ile birlikte huzur ve güvenin anlamlı kıldığı bu güzel tabloyu, hep beraber muhafaza etmeli ve geleceğe hep birlikte taşımalıyız. Hedefimiz; huzur ve güven ortamında, ilimizi bulunduğu yerden daha ileriye götürmek, hizmetin en güzeline layık olan değerli Siirt halkına da daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak ortamı hazırlamak ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmektir.

El ele ve gönül gönülle bu hedefe doğru yürümek en önemli gücümüzdür. Bu süreçte, Siirt Halkının katkı ve desteğini esirgemeyeceğine olan inancım da tamdır.

Hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, tüm Siirtli hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.