Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, Semt Pazarı Esnafını Ziyaret Etti
banner229

Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ali Fuat Atik eşi Fulya Atik ile semt pazarı ve Güres Caddesi esnafını ziyaret etti.

Pazar esnafıyla bir araya gelen Başkan Atik, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi, coronavirüs tedbirleri kapsamında eldiven ve maskesiz satış yapmaları hususunda uyarılarda bulundu.

Kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Pazar esnafı, pazarcılar olarak sık sık su sorunu yaşadıklarını söyledi. Bunun üzerine Başkan Atik, Siski Müdürlüğü’ne talimat vererek, Pazar esnafının kesinlikle 7/24 susuz kalmayacakları talimatı verdi.

Vatandaşın her talebini değerlendireceklerini belirten Atik, Siirt'i yaşanılır bir kent haline getirmek için tüm imkanları kullanacaklarını, çok önemli proje ve çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini aktardı.

Polisin de drone ile sık sık sosyal mesafe uyarısı yaptığı vatandaşlar, girişte ateş ölçüm cihazıyla kontrol edildikten sonra semt pazarına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.