Bu haber kez okundu.

VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, ‘SİİRT ENTEGRE FISTIK İŞLEME TESİSİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229

Vali Hacıbektaşoğlu: ”Siirt Fıstığı ve Entegre Tesisleri, Tarımsal Kalkınmada İtici Güç Olacaktır.”

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Avrupa Birliği’nin ortak yürüttüğü proje kapsamında hizmet veren ‘Siirt Entegre Fıstık İşleme Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan ve tesis çalışanları tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, tesis ile ilgili detaylı brifing aldı.

Tesisi gezerek yetkililerden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, Organize Sanayi bölgesinde 35 dönüm arsa üzerinde kurulu bulunan modern tesissin 50 bin ton fıstık işleme kapasitesine sahip olduğunu belitti.

İlimizin kalkınma lokomotifinin tarım ve hayvancılık olduğunu hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu, “Siirt Fıstığının marka değerinin her geçen gün arttığına işaret ederek, tarımsal ve ekonomik kalkınmada ‘Siirt Fıstığı’ ve Entegre tesisleri itici güç olacaktır. “ dedi.

Hedeflerinin tesisin tam kapasite ile çalıştırılması olduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, istihdam yaratacak ve sürdürülebilir projelere ağırlık verileceğini sözlerine ekledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.