Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu,Siirt Robotlu Okullar Projesinde Eğitim Gören Öğretmenleri Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin robotik kodlama eğitimi alması için Siirt Robotlu Okullar Projesi (SİRO) kapsamında eğitim gören öğretmenleri ziyaret etti.

Sancaklar Ortaokulunda robotik kodlama eğitimi gören öğretmenleri ziyaret eden Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, yürütülen projeler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’ten bilgi aldı.

Öğretmenlerin projesini inceleyen Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı eğitmen ve öğretmenlere başarılar dileyerek, projeye belediyenin imkanları dahilinde her türlü desteğin verileceğini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencilerin robotik kodlama eğitimi alması için proje geliştirildiğini dile getiren Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, şöyle konuştu: “Ortaokul ve orta öğretim öğretmenlerimize proje kapsamında eğitim veriliyor. Daha sonra 24 okulda öğretmen arkadaşlarımız öğrenciler için aynı kursları sürekli olarak düzenleyecekler.

İlimiz merkez için şu anda proje uygulanmaya başlandı. Bütün ilçelerimizde hatta ilkokul seviyesinde ve üniversiteli gençlerimiz için bu imkanı arttıracağız. Çok güzel ve faydalı bir çalışma oluyor. Biz Siirt Belediyesi olarak projenin yaygınlaştırılması ve büyütülmesi için bütün imkanlarımızı kullanacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.