Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu’nun Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Vali Hacıbektaşoğlu mesajında; “Bayramlar; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir.

Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz.

Farklı inanç ve kültürlerin bin yıldır saygı ve hoşgörü içinde bir arada yaşadığı ilimizde hiç kuşkusuz bu bayramda da ilimizin tüm renkleri, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminde kucaklaşarak, Kurban Bayramını idrak edecektir.

Bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin ailelerini asla yalnız bırakmayacağız. Her zaman onların yanında olacağız.

Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran bu Kurban Bayramında Maske takmanın, sosyal mesafeyi korumanın, korona pandemisinden kurtulmak için kritik önem taşıdığını da unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle; kardeşlik ve yardımlaşmanın eşsiz hazzı ile tek yürek olan değerli Siirtli hemşerilerimin, Kurban Bayramını tebrik eder, Bayramın,  tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize  önce sağlık, sonra huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.