Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, Halk Günü’nde Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
banner229

Vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Halk Günü Toplantıları Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında devam ediyor.

Vatandaşların sorunlarını tespit etmek, devlet vatandaş kucaklaşmasını en üst seviyede tutmak amacıyla başlatılan 'Halk Günü' uygulaması, toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın katılımı ile Belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşların sorun, istek ve şikayetlerini dinledi.

Vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, sorunların çözümü konusunda yetkililere gerekli talimatları verdi.

Devletin vatandaşı için var olduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, çalışmaların vatandaş odaklı yürütüldüğünü ifade ederek, "Vatandaşların istek, arzu ve şikâyetlerini dinleyerek, vatandaş ve devlet buluşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Özellikle şehit ailelerimize ve gazilerimize ve tüm vatandaşlarımıza hassasiyet gösteriyoruz. Devletin kapısı halka her zaman açıktır. " dedi.

Siirt Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısına Vali Yardımları Samet Öztürk, Fatih Kurt, Belediye Başkan Yardımcıları, Doç Dr. Ali Aytek, Ahmet Bülbül, Kadir Yıldız, Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.