Bu haber kez okundu.

VALİ/BELEDİYE BAŞKAN V. ATİK MEHMETÇİKLER İÇİN DÜZENLENEN KURBAN KESİM TÖRENİNE KATILDI
banner229

Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Siirt Valisi Ali Fuat Atik, İl Jandarma komutanlığında Kahraman Mehmetçikler için düzenlenen kurban kesim törenine katıldı.

Siirt İl Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlerin terörle mücadelede başarısı ve selameti için kurban kesim töreni gerçekleşti.

Tören alanına getirilen kurbanlar, dualar eşliğinde kesildi.
Kurban kesim sonrası güvenlik güçlerinin terörle mücadelede başarısı ve selameti için Diyanet Görevlisi İbrahim Hakkı Toprak tarafından dua edildi.
Daha sonra askerlerle sohbet ederek Ramazan bayramlarını kutlayan Vali Atik terörle mücadelede büyük başarılara imza atan Mehmetçiklere teşekkürler etti.

Törene, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve askerler katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.