Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik, Murat Marketle İlgili Açıklamada Bulundu
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili  Ali Fuat Atik, bugün belediye de düzenlenen basın toplantısında sorulan soru üzerine Murat Marketle ilgili açıklamada bulundu.

Vali Atik, şöyle dedi:”Markette çalışan Abdulbaki Yolbaş’ın testi pozitif çıkıyor, hemen servise yatırılıyor daha sonra yoğun bakıma alınıyor tüm müdahalelere rağmen vefat ediyor, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. 

Vefat eden vatandaşımızın Kovid-19 teşhisi konulmasına rağmen bile bile çalıştırıldı, öyle bir şey mümkün değil.
Vatandaşımızın testini verdiği tarih belli, hastaneye yattığı tarih belli, vefat ettiği tarih belli. Ayın 15’inde hastaneye müracaat ediyor bazı belirtilerinin olduğunu söyleyerek. Sağlık çalışanları da yaptığı testler sonucunda testin pozitif çıkmasının ardından hastayı hemen servise alıyor. 

Murat Market pozitif olduğunu bile bile çalıştırmış, böyle bir şey olamaz akla mantığa aykırı bir durum, mümkün değil böyle bir şey. Biz bu olayı öğrenir öğrenmez market çalışanlarının hepsinden PCR testi yaptırdık.  

49 personelinden test aldırdık, 47 personelin testi negatif geldi. 

2 personelin pozitif geldi. Vefat eden vatandaşımız hastanede kendi beyanında kimseye temas etmediğini söyledi. Ben Murat Marketin sahibini falan savunmuyorum, kim kusurlu ise gereken neyse talimatı verdim. Hiçbir market ya da işletme insan sağlığından daha önemli değildir.”

Vali Atik, 7 günlük karantinaya ilişkin de marketin bir ticarethane olduğunu 7 günün ardından tekrar kontrol edileceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.