Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Şehit ve Gazi Aileleri Yanlız Burakmadı
banner229

Siirt'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü dolayısıyla, şehit ve gazi aileleri kontlarında ziyaret edildi.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Gökhan Marakçı, kurum çalışanları ile birlikte, il merkezinde ikamet eden, Hatice Güneş,  Zekiye Tetik, Feride Tomris, Refik Kurt, Engin Sarıyer ve Cevat kara adlı şehit ve gazi ailelerini konutlarında ziyaret ederek, beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri şehit ailelerinin efradına dağıttı. Şehit çocukları ile sohbet etti.

Ziyarette bulunduğu ailelerle sohbet ederek, sıkıntılarını dinleyen Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, ”Şehitlerimizin çocukları, eşleri, anneleri, babaları bizim için kutsal birer emanettirler. Ailelerin acılarını bizlerde yüreğimizde hissediyor ve paylaşıyoruz. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, Kahraman Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Şehit aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.