Bu haber kez okundu.

Vali Vekili Muhammed Sait Baytok, Şehit Ailesi İle İftar Yaptı
banner229

Siirt Vali Vekili Muhammed Sait Baytok, eşi Merve Baytok ile birlikte Şehit “Anık” ailesine iftarda konuk oldu.

Vali Vekili Baytok, 1985 yılında Şirvan/Maden köyünde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan Güvenlik Korucusu Raşit Anık’ın ailesini ziyaret ederek, şehidin aile efradı ile birlikte iftar yaptı.

Şehidin çocukları ve torunları ile sohbet eden Vali Vekili Baytok, şehit ailesinin sorun ve taleplerini dinledi.

Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Vali Vekili Baytok, Hatay ilinde koordinatör Vali olarak görev yapan Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun selam ve sevgilerini iletti.

Aziz şehitlerimizin emaneti olan değerli ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Vali Vekili Baytok, “Kutlu vatanımız uğruna canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” dedi.

Şehidin oğlu Mehmet Anık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Vali Vekili Baytok’un ziyaret programında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Uras’ da hazır bulundu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.