Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz,Polis Teşkilatının  172. Yıldönümünü Kutladı
banner229

Polis Teşkilatının 172’ci Kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay teşkilat mensupları ile birlikte, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ’ı makamında ziyaret etti.

Vali Tutulmaz’ı makamında ziyaret eden emniyet mensupları, çiçek takdim ederek, Vali Tutulmaz’ın desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Polis teşkilatının 172. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Tutulmaz, kabulde yaptığı konuşmada, halkımızın huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan cefakâr Emniyet teşkilatının, Siirt halkıyla bütünleştiğini söyledi.

Polis haftası kutlama programı hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ise Siirt halkının desteğini alarak, mesai arkadaşlarımızla birlikte, ilimizin güvenliği ve huzuru için en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti.

 Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.