Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ’DAN, KOMUTANLARA VEDA YEMEĞİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve İl jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu onuruna veda yemeği verdi.
Polis Evi’nde düzenlenen yemeğe; 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, yeni Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Şimşek, İl jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Jandarma Komutanlığına yeni atanan Kurmay Albay Halidun Eren, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Selim Karakuzu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Vali Yardımcıları askeri erken ve bazı kurum müdürleri katıldı.
Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Tutulmaz, ilimize yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı komutanlara teşekkür ederek, yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diledi. Siirt’te görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ise;”Siirt’te güzel bir gönül bağımız oldu. Bizlere göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere, tüm değerli Siirtlilere en iyi dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Tutulmaz, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve İl jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu’na günün anısına, Siirt’te özgü Tifttik Battaniyesinden yapılmış Türk Bayrağı hediye etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.