Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Tüm Vatandaşları 4. Kitap Fuarına Davet Etti
banner229

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, tüm vatandaşları, bu yıl 4’sü yapılacak olan Siirt Kitap Fuarına davet etti.

28 Mart – 2 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek fuara, 30 seçkin yazar ve 60 yayınevinin katılacağını bildiren Vali Tutulmaz, geçmişte birçok medeniyete ev sahibi yapan Siirt'in çok zengin bir kültüre sahip olduğunu, düzenlenecek kitap fuarının geçmişten-geleceğe bir köprü oluşturacağını söyledi.

Geçen yıl “Her kitap yeni bir dünya”  sloganıyla gelenekselleşen kitap fuarı, bu yıl “Her Kitap Yeni Bir Yolculuktur.” sloganıyla 28 Mart’a kitapseverlerle tekrar buluşacağını ifade eden Vali Tutulmaz, “amacımız herkesi okumaya teşvik etmek, okumayı sevdirmek, geleceğimizi kitapla kurma bilincini oluşturmaktır. Ayrıca fuarın Siirt'in kültürel hayatının vazgeçilmez bir etkinliği haline gelmesi ve her yıl daha da büyüyerek gelenekselleşmesidir.

Bu yıl çocuk yayınları için açılan yeni salonla birlikte 4. Siirt Kitap Fuarı hem daha da büyüyor, hem de çocuklara ve gençlere yönelik yeni etkinliklerle daha da zenginleşiyor. İlim ve irfan yurdu Siirt’te gerçekleşecek kitap fuarımızın, çocuklarımıza, gençlerimize ve herkese yeni ufuklar açmasını diliyor, tüm halkımızı Siirt Kitap Fuarı’na davet ediyorum." dedi.

4. Siirt Kitap Fuarı 28 Mart Salı günü kapılarını açacak ve 2 Nisan Pazar günü akşamına kadar kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.

Ziyaret saatleri sabah saat 10:00,  Akşam: 20:00 olarak beleirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.