Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, TOPLANTIYA GEÇ GELEN KAMU KURUM TEMSİLCİLERİNİ UYARDI
banner229
Salı günü İl Kültür Merkezinde yapılan Siirt İl Afet Müdahale planı masa başı tatbikatı programına katılan Vali Mustafa Tutulmaz, toplantıya geç gelen kamu kuruluşlarının temsilcilerini sert uyarılarda bulunarak, kendisinden sonra gelenlerin isimlerinin alınmasını istedi.
Vali Tutulmaz, Salı günü saat 13.30’da Kültür Merkezinde yapılacak olan toplantı için 5 dakika öncesinden gelerek, kendisinden sonra gelen kamu kuruluşlarının temsilcilerini uyarılarda bulundu.
Vali Tutulmaz, 27 yıllık idarecilik hayatında toplantıya hiç geç kalmadığını ve toplantılara zamanında katıldığını belirterek, kurallara uyma konusunda gayret göstererek, görevli olduğunuz toplantılarda kendinize ilke edinin ve benim olduğum ortamlarda mutlaka zaman kavramına riayet edin diye konuştu.
Vali Tutulmaz, yapılan toplantılarda görevli olanların mutlaka 5 dakika öncesinden orada olmaları gerektiğini ve Avrupa’da bu tür kuralların uygulandığını belirterek, bizim ülkemizde ise bu durumun tam tersi olarak zihinden oluşan bir farktan kaynaklandığı ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtVali TutulmazUyardı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.