Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
banner229
Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sami Ekim ve teşkilat mensupları ile birlikte, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ’ı makamında ziyaret etti.
Vali Tutulmaz ’ı makamında ziyaret eden emniyet mensupları, çiçek takdim ederek, Vali Tutulmaz ‘ın kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, Siirt ilinin huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu ifade ederek,”Vatandaşlarımızın huzur ve güveninin sağlanmasında, bireylerin temel hak ve hürriyetlerinin korunmasında ve toplumun barış ve huzur içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevleri her zaman hukuk ve yasalar içinde yerine getirdiğini” söyledi.
Siirt’teki Kutlama programları hakkında da bilgi alan Vali Tutulmaz,"Halkımızın huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan cefakâr Emniyet Teşkilatımızın 170. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.”dedi.
İl Emniyet Müdürü Metin Özkan’da, Halkımızın desteğini alarak, mesai arkadaşlarımızla birlikte, Siirt ilimizin güvenliği ve huzuru için en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını ifade etti.
Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sami Ekim ise, Polis Teşkilatının 170’nci Kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında hazırlanan ve 8 Nisan Çarşamba saat: 20:00 de Kültür merkezinde düzenlenecek olan “çok dilli koro konserine” tüm vatandaşları davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.