Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Pervari İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Pervari ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Kanaat Önderleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve STK’lar ile bir araya geldi.

Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve kurum amirleri ile görüşen Vali Tutulmaz, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Tutulmaz daha sonra ilçede geçen yıl hizmete giren Işık Otel‘de ilçenin Kanaat Önderleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ile STK temsilcileri ile bir araya geldi.

İlçede yaşanan sorunlarla ve çözüm yöntemleri konusu ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

İlçe Kaymakamı Hakan Şeker’in kısa selamlama ve teşekkür konuşmalarının ardından, Kanaat Önderleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve STK’lara hitap eden Vali Mustafa Tutulmaz, birlik, beraberlik mesajları vererek, 30 yıldır devam eden terörün en çok bölge halkına zarar verdiğini belirterek, terörle mücadele, kararlılıkla artarak devam etmektedir. dedi.

Avrupa’da yaşanan son gelişmeleri değerlendiren Vali Tutulmaz, “Avrupa ve batılı güçlerin hedefi, Türkiye’yi Ortadoğu da yalnızlaştırmak ve kendi iç sorunlarıyla uğraşan bir ülke konumuna getirmektir. Ekonomik ve siyasi olarak güçlü ve gelişmiş bir Türkiye’ye bunların işine gelmez. Fotoğrafı iyi okumak gerekir. 

Bu Aziz vatanı ve Milleti bölmek için her türlü fitne ve oyunu oynuyorlar. Ancak bu Millet, nasıl 15 Temmuz gecesi güçlü iradesiyle hain darbecileri ve cuntacıları püskürttüyse, bugünde ülkemiz üzerinde oynanan her türlü kirli oyunu bozacak cesarete ve iradeye sahiptir. Yeter ki birliğimizi, beraberliğimizi koruyalım.” dedi.

16 Nisanda yapılacak Referandum sürecinin sağlıklı ve huzur içinde sonuçlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Tutulmaz, ‘Hiçbir terör örgütünün bu süreci sabote etmesine, propaganda yapmasına asla izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımız, kendi hür iradeleri ile vicdani kanaatleri doğrultusunda oylarını özgürce kullanabilirler.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı, soru, cevap ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Vali Tutulmaz, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Vali Tutulmaz’ın Şirvan ziyaret programına; 3. Komando Tugay Komutanı Kurmay Piyade Albay Selçuk Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, Vali yardımcıları Bünyamin Kuş, Yunus Koç ve yatırımcı kurum müdürleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.