Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Organize Sanayi Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
banner229
Vali Mustafa Tutulmaz, İlimizde yatırım yapmak için İstanbul ilinden gelen, Derkim Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Baydarman ve Siirt Vakfı Başkanı Zeki Akyüzlü ile birlikte Organize sanayi bölgesindeki tesisleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
 Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bahattin Çelik’ten bilgi alan Vali Tutulmaz ve beraberindekiler, yatırım tesislerini gezerek inceledi. Vali Tutulmaz, Siirt’in, yatarım açısından ideal bir yer olduğunu ifade ederek, “İlimize her geçen gün yatırımcıların, ilgisi artmaktadır. Devlet desteği açısından 6’ncı bölgede bulunan ilimiz, yatırım yapacaklara Devletimiz, oldukça önemli avantajlar ve teşvikler sağlıyor. Bunların yanı sıra, sınır ülkelerine komşu olmamız, ucuz iş gücü, ilimize yatırımcıları çekmek için önemli bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Yatırım yapmak isteyen işadamlarına Valilik olarak her türlü desteği veriyoruz. Destek olmaya devam edeceğiz dedi. 
Derkim Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Baydarman ise, Siirt’li bir işadamı olarak, kendi ilimizde yatırım yapmak amacıyla geldiğini ifade ederek, “Buradaki sanayi tesislerimizi sayın Valimiz ile birlikte gezdik. Yapacağımız ön fizibilite çalışmaları doğrultusunda yatırım yapmayı hedefliyoruz. Dedi. Siirt Vakfı Başkanı Zeki Akyüzlü’de, Derkim Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Baydarman’ın Siirt Vakfı Ekonomik İstişare Kurulu Başkanı olduğunu, Vakıf olarak ilimize Siirtli işadamlarını ve sanayicileri yatırıma teşvik etmek için çalışma başlattıklarını söyledi.
Siirt Organize Sanayi Bölgesindeki incelemelerini tamamlayan Vali Tutulmaz ve beraberindekiler daha sonra küçük sanayi sitesinde yer alan” Uzerkan” fabrikası ile Eruh yolu üzerinde faaliyet gösteren “Es Es Dilay Gofret fabrikası”nı ziyaret ederek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.