Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, EKMEKÇİLER İLKÖĞRETİM OKULU'NDA DÜZENLENEN BAHAR ŞENLİKLERİNE KATILDI
banner229
Vali Mustafa Tutulmaz, Ekmekçiler Köyü ilk ve Ortaokul öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen bahar şenliklerine katıldı.
Ekmekçiler Köyü Okul bahçesinde düzenlenen bahar şenliklerine; Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutanı, Tuğgeneral Halil Soysal, İl jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan, bazı kurum müdürleri, öğrenci velileri ve köylüler katıldı.
 Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşuna müteakiben İstiklal marşının okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Bahar Şenliğinin açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz,’tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, bu tür şenliklerin, sahip olduğumuz milli ve kültürel değerlerimizin yaşatılmasının yanı sıra, birlik ve beraberliğimizin de daha da güçlenmesine vesile olduğunu’ kaydetti.
 Vali Tutulmaz,“Vatan sevgisi, Bayrak sevgisi, büyüklere saygı ve benzeri değerler, bizim birbirimize bağlayacak, bizi bir yapacak, birlik yapacak değerlerdir. Bu değerlere hep sahip olabilirsek, bu değerleri ilke haline getirebilirsek, hep beraber kazançlı çıkmış olacağız.”dedi. Okul Müdürü ve bütün öğretmenlerin büyük bir çaba ve emek içerisinde olduklarını kaydeden Vali Tutulmaz,“Bu emeğin karşılığını hep beraber görüyoruz. Marifet iltifata tabidir. Tüm eğitimci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızın bu köyde bulunmaları, bu köyümüz için bir kazançtır. Ayrıca köy muhtarımızı huzurlarınızda tebrik etmek istiyorum. O da köyün her türlü problemini bizlerle istişare ediyor, sorunların biran evvel çözüm bulunması için gayret gösteriyor. köy için emek harcadığı içinde kendisini ayrıca tebrik ediyorum. “dedi.
 Öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Vali Tutulmaz, derslerinize çok çalışın ve kendinize hep büyük hedefler koyun. Hedefi olan başarıya en yakın olandır" diyerek, sözlerini tamamladı. Okul Müdürü Tayfun Öğetürk ise yaptığı konuşmada, Ekmekçiler köyünde tüm öğretmen ve öğrencilerin büyük bir özveri içinde olduklarını ifade ederek, tüm katılımcılara bahar şenliklerine katıldıkları için teşekkür etti.
 Konuşmaların ardından etkinlikler, Ekmekçiler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerle devam etti. Etkinliklerde, şiirler okundu, öğrenciler, birbirinden güzel gösteriler sundu. İlkokul öğrencilerinin Folklor gösterileri göz kamaştırdı. Kürtçe Şımami oyunu, izleyicilerden büyük bir beğeni topladı. Şenlikler sonunda, en çok kitap okuyan öğrencilere, Vali Tutulmaz ve diğer protokol üyeleri tarafından kitaplar hediye edildi.
 Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet daha sonra öğretmenler odasında, Okul Müdürü Tayfun Öğetürk’ten okul faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerle de sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Tutulmaz, daha sonra Köylülere de açık olan Okul kütüphanesini ziyaret ederek, bilgi aldı.
Ekmekçiler köyünde incelemelerini tamamlayan Vali Tutulmaz, daha sonra Bayraktepe köyü ilkokulunu ziyaret etti. Öğrencilere çeşitli sorular sorarak, kendileri ile bir süre sohbet etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.