Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Hacıbektaşoğlu mesajında; “Sevgi, saygı ve dostluk duygularının hoşgörü ile yoğrulduğu, barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte kutluyoruz.

İdrak ettiğimiz Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, sergilediğimiz birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.

Ayrıca bu güzel atmosferi kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmek için eşsiz bir fırsat olarak değerlendirilmeli, hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılmalı, birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız.

Hedefimiz, huzur ve güven ortamında, şehrimiz bulunduğu yerden daha ileriye götürmek, hizmetin en güzeline layık olan değerli Siirt halkına da daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak ortamı hazırlamak ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmektir. El ele ve gönül gönülle bu hedefe doğru yürümek en önemli gücümüzdür.

Bu süreçte, Siirt Halkının katkı ve desteğini esirgemeyeceğine olan inancım da tamdır. Hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, tüm Siirtli hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.