Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü Kutlama Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu mesajında; “Ülkemiz gibi gelişmekte olan birçok ülkede tarımsal işgücünün önemli kaynağını kadınlar oluşturmaktadır.

Kadınlarımız tarımsal üretimin gelişiminde ve kırsal hayatın sürdürülmesinde en önemli katkıyı vermektedirler. Kadınların tarımsal üretimde sahip oldukları önemli konumdan dolayı, Uluslararası Tarım Üreticileri Derneği 15 Ekim'i Dünya Çiftçi Kadınlar Günü olarak ilan etmiştir. Dünya Kadın Çiftçiler Günü 1997 yılından beri ülkemizde de kutlanmaktadır.

Siirt, marka değeri ürünleri ile potansiyeli bulunan önemli tarım ve hayvancılık kentidir. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de tarım ve hayvancılığın gelişiminde kadın çiftçilerimizin emeği ve rolü büyüktür.

Kadın çiftçilerimizin, aile ve ülke ekonomisine olan maddi ve manevi katkılarını biliyor ve Siirt Valiliği olarak tarımsal projelerimizde ve faaliyetlerimizde onlara öncelik veriyoruz.

Tarımsal üretimin her aşamasında, ülke kalkınmasında ve refahında, ekonominin büyümesinde emeği ve alın teri olan,  her mevsimde çalışmayı ve üretmeyi kendine görev sayan Kadın çiftçilerimizin; tarıma, aile ve ülke ekonomisine olan maddi ve manevi katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Osman HACIBEKTAŞOĞLU

Vali

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.