Bu haber kez okundu.

VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU’NUN, 10 KASIM MESAJI
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
Vali Osman Hacbektaşoğlu mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün, aramızdan ayrılışının 82.’ci yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Yaşamını milletine adayan, bir imparatorluğun küllerinden yepyeni ve güçlü bir devlet kuran Atatürk, yalnızca bizim tarihimiz için değil, tüm dünya tarihi açısından da saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır.

Türkiye bugün, Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü ve lider bir ülkesi, bölgesinde ve dünyada da barışın öncüsü, saygın bir ülke haline gelmiştir.

Bugün bizlere düşen görev ise; geleceğe güvenle bakabilmek için milletçe birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmak ve geçmişimizden güç alarak, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi bütün değerleriyle yaşatıp, geliştirip, geleceğe taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum.” Ruhları şad olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.