Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun 10 Kasım Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Hacıbektaşoğlu Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84’ncü yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Aziz Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığını ilelebet yaşatma, azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

Ulu önder Atatürk, temellerini attığı aydınlık yarınlarımızı inşa ederken, ilke ve idealleri ile milletimize daima ışık olmuştur.  Eserlerini ve davasını korumak ve yükseltmek en büyük idealimiz olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti bugün, Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü ve lider bir ülkesi, bölgesinde ve dünyada da barışın öncüsü, saygın bir ülke haline gelmiştir.

Bugün bizlere düşen görev ise vatanımıza ve bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bırakmış olduğu mirası geleceğe taşımak ve göstermiş olduğu yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklâl mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” Ruhları şad olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.