Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na Ahilik Haftası Ziyareti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu yıl 33’sü düzenlenecek olan Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde  Kutlama Heyetini  kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt,  Siirt Esnaf Sanatkâr Odalar Birliği Başkanı Cemal Koyuncu, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nihat Tav ile bu yıl ilin ahisi seçilen Nihat Melayim katıldı.

İlimizde 14-18 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası kutlamaları hakkında Vali Hacıbektaşoğlu’na bilgiler veren Başkan Koyuncu, esnaf ve sanatkârlara vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı kutlama heyetine teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, Ahilik kültürünün yaşatılması gerektiğine vurgu yaparak, ‘Ahiliğin; dürüstlük, sevgi, dostluk, yardımlaşma, hoşgörü, bilgi ve dayanışmanın sanat ile birleşimi olduğunu’ söyledi.

Konuşmanın ardından Vali Hacıbektaşoğlu, yılın kalfası seçilen Yusuf Türkmen’e şed kuşattı. Ahilerin, Ahilik Haftalarını tebrik eden Vali Hacıbektaşoğlu, yılın ahisi seçilen Nihat Melayim, Kalfa seçilen Yusuf Türkmen ve Çırak seçilen Esma Aldemir’e birer altın ve teşekkür belgesi takdim etti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.