Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Şirvan İlçesini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe, ziyaretleri programı kapsamında, Şirvan ilçemizi ziyaret ederek, bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Belediye Başkanı Necat Cellek, kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, Kaymakam Recep Hasar’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, ilçenin güvenlik ve asayişi hakkında bilgi aldı. Kahraman güvenlik güçleri ile bir süre sohbet etti.

ŞEHİT AİLESİNİ KONUTUNDA ZİYARET ETTİ

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki ilçe heyeti daha sonra 1990 yılında bölücü terör örgütü PKK tarafından Şirvan-Suludere (Özyurt) köyünde yapılan katliamda, eşi ve üç çocuğu şehit olan Mustafa Sarıgül adlı şehit babasını konutunda ziyaret etti.

Şehit babası Sarıgül’e başsağlığı dileyerek, bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, ailenin sorun ve taleplerini dinledi. Bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan katliamı lanetleyen Vali Hacıbektaşoğlu, “Mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını veren aziz şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak asli görevimizdir. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. ” dedi.

Terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Şehit ailemize ve vatandaşlarımıza yapılan bu hain insanlık dışı katliamlar, eli kanlı terör örgütünün iç yüzünü göstermektedir.

Tüm teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar halkımızın da desteği ile mücadelemiz azimle devam edecektir. Ben tekrar tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun.” diye konuştu.

Şehit aile ziyaretinin ardından Vali Hacıbektaşoğlu, Şirvan Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Necat Cellek’ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.