Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Rus Pazarı Esnafını Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşioğlu, Cengiz Topal Caddesi’nde bulunan Rus Pazarını ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.
Vali Hacıbektaşoğlu, Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Belediye Başkan Yardımcıları Abdülmecit İlhan, Kadir Yıldız,  Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik eden ve Belediye birim müdürleri ile birlikte Rus Pazarı esnafını ziyaret ederek, sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
Esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Vali Hacıbektaşoğlu, esnafları tek tek gezerek hal hatır sordu. 
Esnafın talebini yerinde dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, Pazarın modern bir görünüme kavuşturulması için esnaflarımızın taleplerini ve sorunlarını dinledik. Pazarın daha da güvenli bir hale getirilmesi amacıyla esnafımızın talepleri doğrultusunda Belediyemizce yaptırılan ve otomatik olarak açılıp/kapanan beş adet kepenk hizmete giriyor. Esnafımızın daha da kaliteli hizmet verebilmesi için onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Pazar esnafına hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, pazarda karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi.
Pazar esnafı da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Vali Hacıbektaşoğlu, Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve beraberindekilere teşekkür ettiler.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.