Bu haber kez okundu.

VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU, OLAY MAHALİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Beğendik beldesi, Müküs Çayı kenarında pikniğe giden bir gurup sağlık çalışanlarından Halime Timurtaş ve Eyüp Güneş’in akıntıya kapıldıkları olay mahalline giderek, ilçe kaymakamı Ali Recai Yerlikaya ve diğer yetkililerden bilgi aldı.
Vali Hacıbektaşoğlu, olayın meydana gelmesinin hemen ardından Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesin giderek, olayın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu.
İlçe Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya ve diğer yetkililerden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, olayın meydana gelmesinden büyük bir üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Beğendik Beldesinde bir grup sağlık çalışanı piknik yapmak için gittikleri Müküs Çayı kenarında elini yıkadığı sırada, dengesini kaybedip akıntıya kapılan hemşire arkadaşımız Halime Timurtaş, çaydan çıkarılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sağlık çalışanlarımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Olay sırasında hemşire arkadaşımız Halime’yi çaydan çıkarmaya çalışan kayıp Eyüp Güneş kardeşimiz için AFAD, UMKE, Jandarma ekiplerimiz ile Van ilinden Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timi bölgede arama çalışmalarına devam ediyor. En büyük temennimiz kayıp arkadaşımız Eyyüp Güneş’i sağ salim aramızda görmektir.” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, Olay ile ilgili adli makamlarca gerekli tahkikata başlandığını sözlerine ekledi.
Vali Hacıbektaşoğlu’na İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin eşlik etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.