Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’IN, YENİ YIL KUTLAMA MESAJI
banner229
Her yeni yıl, umut ve iyimserliğin egemen olduğu taze bir başlangıç demek. Yeni yılda da bütün enerjimizle, önceki yıl başlattığımız projeleri tamamlamak, yeni projeler üretmek, gelecek nesillere daha iyi ve daha müreffeh bir Siirt bırakmak, özlemini duyduğumuz zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
2015 yılında bölgemizde ve dünyada yaşanan, insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların, 2016 yılında yaşanmaması, tüm dünyada barış, sevgi ve hoşgörünün hâkim olması en büyük dileğimizdir.
Bu duygularla, 2016 yılının; filizlenmiş umutların boy verdiği, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının birliktelikle yoğrulduğu bir yıl olmasını temenni eder, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.
Mustafa Tutulmaz
Vali

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.