Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, KENT MEYDANI İNŞAAT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımına Temmuz 2015 tarihinde başlanan ve yapımı hızla devam eden, ”Siirt Kent Meydanı” projesi inşaat alanını inceleyerek, denetledi.
Sabahın erken saatlerinde, Valilik Hizmet binası bitişiğinde inşaat çalışmaları devam eden, Kent Meydanını inceleyen Vali Mustafa Tutulmaz, buradaki yetkililerinden bilgi aldı.
Burada çalışan işçilerle de sohbet eden Vali Tutulmaz, Siirt’in uzun süredir özlemle beklediği “Siirt Kent Meydanı” projesi inşaat çalışmalarının yılsonunda tamamlanacağını, böylece projenin ilk etabını halkımızın hizmetine sunacaklarını söyledi.
Projeyi yakından takip ettiğini kaydeden Vali Tutulmaz, Projenin tamamlanmasıyla birlikte, il merkezindeki trafik park sorununu büyük bir ölçüde çözeceğini ve kentin yeni bir imaja kavuşacağını ifade etti. Vali Tutulmaz, hedeflerinin; Siirt’ti daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek olduğunu sözlerine ekledi.
KAMU KURUMLARI DENETLENMEYE DEVAM EDİLİYOR
Buradaki denetim ve incelemelerini tamamlayan Vali Tutulmaz, sırasıyla Karayolları Şube Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, denetimlerde bulundu. Vali Tutulmaz, Kurum denetimlerinde; bazı memurların mesaiye geç gelmeleri ve temizlik hizmetlerine gereken riayetin gösterilmemesi üzerine, ilgililer hakkında soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celal apan 9 yıl önce

sayın valim tarım il müdürlüğüne göz atarsanız iyi olur il md kendisine 18.09.2015 ve 28.09.2015 usulsüz izin ayarlayarak görev başında olmayışı kamuoyuna duyrulur.