Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya ve Eşi Nurten Kızılkaya, Şehit Ailelerini Anneler Gününde Yalnız Bırakmadı
banner229

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Anneler Günü dolayısıyla 10 Kasım 2012'de Pervari ilçe kırsalında helikopter kazasında şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin eşi, kızı ve yakınlarıyla sohbet eden Vali Kızılkaya, ailenin sorun ve taleplerini dinledi ve anneler gününü kutladı.

Şehidimizin kızı İrem Güneş'le yakından ilgilenen Vali Kızılkaya, İrem'in bir bisiklet isteği üzerine kendisine bir bisiklet hediye etti. 

Vali Kızılkaya daha sonra 4 Eylül 1994 tarihinde Baykan ilçesi Yarımca Köyü kırsalında şehit olan Güvenlik Korucusu Vezir Okuyucu'nun ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin kıymetli eşi Hasibe Okuyucu annemiz ve yakınlarıyla sohbet eden Vali Kızılkaya, ailenin sorun ve taleplerini dinledi ve anneler gününü kutladı.

Tüm şehit aileleri ve gazilerimizin acısını derin bir üzüntü ile paylaştıklarını belirten Vali Kızılkaya, "Şehitlerimizin emanetleri bizim emanetlerimizdir. Her zaman yanlarındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şâd, makamları âli olsun." dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.