Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Ulaşım Yatırımlarını Sahada İnceledi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili  Dr. Kemal Kızılkaya, Karayolları Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve devam eden Siirt-Kurtalan ve Siirt-Pervari Yolu çalışmalarını sahada denetledi. 

Bölge Müdürü Savaş Bayındır ve diğer yetkililerden detaylı brifing alan Vali Kızılkaya, 2024 hedeflerine uygun olarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
Siirt-Kurtalan yolunun 24.4 km'lik bölünmüş yolunun 18.4 km'lik kısmının tamamlandığını belirten Vali Kızılkaya, geriye kalan kesimlerde çalışmaların devam ettiğini ve yolun en kısa sürede trafiğe açılması için çaba harcanacağını ifade etti.
Ayrıca, halkımızın daha iyi ulaşım hizmeti alabilmesi için belirlenen sürede tamamlanması hedeflenen 63.8 km'lik Siirt-Pervari yolunun çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Kızılkaya, özellikle OSB varyantı kesiminde yapımı devam eden 675 metre uzunluğunda 2 adet viyadük çalışmasının hızla ilerlediğini vurguladı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.