Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Tillo ‘da Mehmetçikle İftar Yaptı 
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ramazan ayının manevi ikliminde Tillo ilçemizde kahraman Jandarma personeli ile iftar programında bir araya geldi.

 Jandarma personelinin ramazan ayını tebrik eden Vali Kızılkaya, mübarek ramazan ayının rahmet ve bereketinin paylaşıldığı peygamber ocağında verilen iftar sofrasında kahraman Mehmetçiklerimiz ile hasbihal etti. 

İftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kızılkaya, “Başta terör olmak üzere, uyuşturucu, mali ve Organize suç örgütleri, güvenlik ve asayiş tedbirlerinin alınmasında gece-gündüz demeden fedakârca çalışan tüm güvenlik birimlerimize teşekkür ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizlere” ifadelerini kullandı.

Tillo Esnaf  Ziyareti

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Tillo ilçe ziyaret programı kapsamında, esnaf ziyaretinde bulunarak talepleri dinledi.

Vatandaşlarla da hasbihal eden Vali Kızılkaya, ilçe esnafına bol ve bereketli kazançlar diledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.