Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Şirvan/Pirinçli Köyü Şehit Faik Yüce İlköğretim Okulu öğrencilerini 8. Siirt Kitap Fuarı'nda Ağırladı
banner229

Vali Dr. Kemal  Kızılkaya, davet ettiği Şirvan/Pirinçli Köyü Şehit Faik Yüce İlköğretim Okulu öğrencilerini 8. Siirt Kitap Fuarı'nda ağırladı.

Vali Dr. Kemal  Kızılkaya, 7 Aralık 2023 tarihinde ziyaret ettiği Şirvan/Pirinçli Köyü Şehit Faik Yüce İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini 8. Siirt Kitap Fuarı'na davet etmişti.

Vali Dr Kemal Kızılkaya’nın daveti üzerine Şirvan Kaymakamlığı koordinasyonunda öğrenciler, öğretmenleri refakatinde Siirt'e getirildi ve "Aybüke Öğretmen Oldum Ben" filmi izlettirildi. 

Ardından keyifli bir kitap tanıtımı için fuara geçen Öğrenciler, farklı kitaplarla buluşarak, vakitlerini oldukça eğlenceli geçirdiler. Fuarda Öğrencilere kitap hediye çekleri verildi. Çeşitli ikramlar yapıldı.

Kitap Fuarına Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün , Eşi Pınar Bütün, C.Savcısı Onur Karakaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Dağtekin de eşlik etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.