Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Şirvan’da Jandarma, Emniyet ve Öğretmenlerle İftarda Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya,  Mübarek ramazan ayının manevi ikliminde ilçe, belde ziyaretlerinde bulunarak toplumun değişik kesimleriyle buluşmaya devam ediyor. 

İlçe ziyaretleri programı kapsamında Şirvan ilçesini ziyaret eden Vali Kızılkaya, İlçe Kaymakamı Emrah Bütün'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Şirvan Belediyesini ziyaret eden Vali Kızılkaya, Belediye Başkanı Necat Cellek’ten belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Şirvan ilçesinde esnaf vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Kızılkaya, vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi. 
Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Vali Kızılkaya esnaflara da bol ve bereketli kazançlar diledi. 
Vali Kızılkaya ve beraberindekiler daha sonra ilçede düzenlenen iftar programında emniyet, Jandarma ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Kızılkaya, iftara öncesi güvenlik güçleri ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti, hatırlarını sordu.

İftar programına katılan katılımcıların ramazan ayını tebrik eden, Vali Kızılkaya birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Terörle, uyuşturucuyla, suç örgütleriyle kararlılıkla mücadele eden tüm güvenlik güçlerine ve eğitimin her aşamasında yer alarak cefakarca çalışan öğretmenlere teşekkür etti. 
Siirt ve bağlı tüm ilçelerin huzuru ve kalkınması için canla başla çalıştıklarını ifade eden Vali Kızılkaya, bu mübarek ramazan ayının manevi ikliminde iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

İftar programına; Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, ilçede görev yapan emniyet, jandarma personeli ile öğretmenler katıldı.

Şirvan ilçesinde incelemelerini tamamlayan Vali Kızılkaya daha sonra Siirt’te döndü.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.